Over ons.

Wie we zijn en wat we doen.

Training

Ontwikkeling is altijd dynamisch. Wij willen het graag op gang brengen en samen thema’s verkennen en verdiepen.

Pionieren

Nieuwe wegen zoeken in een post-christelijke tijd. Daar willen we voor gaan! Voor jongeren, maar ook voor andere doelgroepen.

Visie en beleid

Niet gelijk gaan rennen, maar eerst nadenken waar je naartoe wilt. We werken graag vanuit visie en willen je helpen die te ontwikkelen.

En nog veel meer

Coachen van teams en leiders, bestaand jeugdwerk verder uitbouwen, geloofsoverdracht, communicatie, PR, inhoud, productontwikkeling en meer!

Jouw droom, onze missie

We geloven in de kracht van teamwerk

Daarom hebben we ontwikkell. samen opgericht. Samen komen we verder dan alleen. We denken graag met je mee hoe je jouw jeugdwerk of organisaties verder brengt. Vanuit onze passie om samen het project aan te gaan!

Partners

Deze organisaties hebben we verder geholpen.

De gezichten achter ontwikkell.

Over Michel

Ik ben Michel, 31 jaar en getrouwd met Dorien. Ik heb hbo Theologie gestudeerd en mij verdiept in theologie, jeugdwerk en de jongerencultuur. Momenteel werk ik als jeugdwerker in Woerden en in Alphen a/d Rijn en als pionier voor Twintigers Woerden.

Ik zet mij graag in als jeugdwerker om te kunnen bouwen aan een goede plek voor tieners en twintigers in de kerk. Juist in deze unieke levensfase is het mooi elkaar te ontmoeten, te inspireren en te ontdekken wat geloven voor je kan betekenen.

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Jeugdwerker

Over Martijn

Hoe ben je kerk? Wat is geloven eigenlijk? En wat hebben die twee met elkaar te maken? Voor zulke vragen mag je mag ‘s nachts wakker maken, al denk ik er overdag ook over na. 

Ik ben Martijn de Jong. Ik heb hbo Theologie gestudeerd en mij bezig gehouden met missionair (jongeren)werk en gemeentestichting. Ik heb gewerkt als jeugdwerker in Alphen a/d Rijn en werk momenteel als buurtpastor in Rotterdam, ben betrokken bij het interkerkelijk platform Kerken010 en verder ben ik online knutselaar.

Martijn de Jong

Martijn de Jong

Buurtpastor

Jouw kerk, jeugdwerk of organisatie ontwikkelen?

Dat doen we samen.